Pittige stoofpot
Seizoensgroenten gekookt in een bouillon met oosterse kruiden. Deze pot au feu kan het hele jaar door worden gegeten, alleen of met quinoa, bulgur of verse kruiden.
PROEVEN IDEEËN
Deze pot au feu past perfect bij een vlees- of visgerecht, vergezeld van een lichte couscous, witte of bruine rijst. Voel je vrij om een van onze soepen aan te bieden als gastronomisch voorgerecht.
Maten & Gewichten

L
1 kg

M
500 gr


–
Op maat
Behoud
tussen 0°C en 4°C, in de koelkast – te consumeren binnen 48 uur na opening. Vervaldatum van 21 dagen.

EENVOUDIG TE WAARDEREN PRODUCTEN
Bij Notes de mon Jardin nemen we de tijd die nodig is om producten te koken die complex zijn om te vervaardigen, ver van de marktstandaarden.
Onze verwerkte groenten zijn aromatisch rijk. Ze stellen je in staat om melanges samen te stellen door rauwe of gekookte ingrediënten toe te voegen, al naar gelang je inspiratie. Met onze voorstellen kunt u mooie borden samenstellen, evenwichtig qua smaken en vet.