Home

Les notes de mon Jardin krijgt steun van het ELFPO (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling), waardoor het structurele investeringen heeft kunnen doen: aankoop en installatie van fornuizen, koelers en verpakkingscapaciteit.

Het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en Wallonië investeren in jouw toekomst.

Totale kosten: 393.000 euro, waarvan 26.285,91 euro voor het ELFPO en 62.856,02 euro voor Wallonië.

Authentieke smaken, geïnspireerd door verse en biologische groenten, afgestemd op de seizoenen.

Onze quiches

Biologische groenten, krokant pure boter deeg

Ons assortiment quiches

Onze groenten

Gebakken, gestoofde, gesausde groenten...

Ons assortiment gekookte groenten

EEN SPECIAAL VERZOEK?

Onze taak is om te creëren.
Wil je van de gebaande paden af?
Wij bieden nieuwe en exclusieve recepten voor soepen, quiches, sauzen of gekookte groenten.

Wilt u uw klanten een plezierkeuken aanbieden, gebaseerd op verse, biologische en seizoensgroenten zonder tijd te verspillen in de keuken? Notes de mon Jardin voldoen aan uw wensen. Onze diepgevroren rauwe werkwijze voor quiches stelt u in staat om met een gerust hart een transfer van onze werkplaats naar uw montage- of verkooppunt te laten verlopen.

Onze kwaliteitsgarantie

Altijd meer verse en biologische groenten

De groenten in al hun vormen afwijzen formulieren is onze zaak. 
Vers, biologisch en ein wezen seizoensgebonden,ze inspireren onze recepten.
Wij geven ook voorrang aan de levering van kortsluitingen.

Praktische en aangepaste verpakking

Onze quiches worden bevroren geleverd en klaar om te koken op de hot spot. Onze soepen en gekookte groenten zijn verpakt in een zelfdragende, gemakkelijk op te bergen plastic zak, die gemakkelijk toegang biedt tot longue opslag (21 dagen).

Sommige producten zijn rechtstreeks verkrijgbaar in individuele porties.

Producten die uw menuvoorstellen versterken

Met onze producten kunt u mooie gerechten samenstellen, evenwichtig qua smaken en vetten.
Uw composities worden eenvoudig te promoten bij uw klanten.
Onze soepen zijn veganistisch, lactosevrij et glutenvrij.

De maker van Notes de mon Jardin

Philippe Debra, ambachtsman van smaken

Sinds zijn jeugd is Phillipe Debra een creatieveling, gepassioneerd door smaken en de authentieke keuken.

Na zijn afstuderen aan de hotelschool van Namen begon hij zijn carrière als chef-kok in verschillende gerenommeerde restaurants in Brussel en Waals-Brabant.

Na enkele jaren achter het fornuis besloot hij voor zichzelf te beginnen en een meer inventieve keuken uit te proberen.
Hij creëert originele recepten om de rijkdom en diversiteit van seizoensgroenten te laten zien.

Daarna bereidde hij groentetaarten voor bakkerijen en kruidenierswinkels in Brussel en Waals-Brabant.

Zijn creaties waren een groot succes en brachten hem ertoe in 1994 Notes de mon Jardin op te richten.

FOLLOW US

Volg ons op Facebook en Instagram om het nieuws van Notes de mon Jardin te volgen