ONZE WAARDEN

BIOLOGISCHE PRODUCTEN

Al onze groenten zijn biologisch geteeld, wat een van onze kernwaarden is.

Wij vinden het belangrijk een productie te verdedigen die het milieu en de mens respecteert. Al onze groenten zijn altijd biologisch geteeld, bij voorkeur lokaal. Bovendien hopen wij, dankzij de unieke en authentieke smaak van onze producten, bij te dragen aan de strijd tegen de standaardisering van de smaak.

DE SMAAK

De zoektocht naar mengsels en texturen met een onovertroffen smaak is onze dagelijkse zorg.

Het uiteindelijke doel van Notes de mon Jardin is om de unieke smaak van kwaliteitsproducten naar boven te halen. Wij halen het beste in groenten naar boven, dankzij een fijne en goed onderzochte combinatie van kruiden en aromatische planten. Wij werken met alle groenten, van de meest essentiële tot de meest vergeten, zoals pastinaak, koolraap, knolpeterselie, enz. Om standaardisering van de producten en hun smaak te voorkomen, zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe ideeën, zowel voor recepten als voor productieprocessen en texturen. Wij hebben met name een alternatief ontwikkeld voor de pasteurisatie van verse soepen om de smaken van elke groente tot hun recht te laten komen.

ECO-VERANTWOORDE KWALITEIT

Het is mogelijk om kwaliteitsproducten aan te bieden met een ecologisch verantwoorde aanpak en met inachtneming van de strengste productienormen!

Kwaliteit is onze prioriteit in alle stadia van het productieproces. Onze werkplaats van 1.200 m² is IFS-gecertificeerd en voldoet aan alle geldende hygiënenormen. Het productieproces is ontworpen om elke productiefase te optimaliseren en afval te beperken. Bij Les Notes de mon Jardin geven we de voorkeur aan de kortsluiting en selecteren we zorgvuldig onze leveranciers van biologische groenten, specerijen en aromatische kruiden. Bovendien wordt de traceerbaarheid van al onze producten verzekerd door ons geautomatiseerd productiesysteem. Ten slotte sorteren en recycleren wij onze verpakkingen en ons afval. Het dagelijks onderhoud gebeurt met enzymatische producten, die ecologischer zijn. Wij denken ook aan het verkrijgen van een clean label om onze ecologisch verantwoorde aanpak voort te zetten.