Groene asperges en courgette
Onze onmisbare lentesoep voor fijnproevers. Een velouté van vroege Belgische courgette vergezeld van knapperige stukjes groene asperges.
PROEVEN IDEEËN
In combinatie met een toast van gerookte forel kan deze soep worden geserveerd als voorgerecht bij een voorjaarsmaaltijd. Bied dan een mager vlees of gevogelte aan met onze groene groentenboeketière.
Maten & Gewichten

L
2 L

M
950 ml


S
290 ml
Behoud
tussen 0°C en 4°C, in de koelkast – te consumeren binnen 48 uur na opening. Vervaldatum van 21 dagen.

AANGENAAM GEUREND
Zonder gluten, lactose of vleesbouillon.
Onze soepen worden vooral gewaardeerd om hun smaak en versheid. Onze recepten zijn gemaakt van biologische, goede, eenvoudige en gezonde producten, verfraaid met kruiden of specerijen die de smaak op een aangename manier versterken. Maar onze soepen worden ook bereid zonder toevoegingen, bewaarmiddelen of verdikkingsmiddelen.
SEIZOENSOEPEN MET SEIZOENSGROENTEN !
Groen, oranje, rood of wit, verse soep heeft geen seizoen.
De groente daarentegen wel. Logischerwijs variëren onze recepten van maand tot maand om het ritme van de natuur zoveel mogelijk te respecteren. Deze afwisseling van kleuren en smaken is een garantie voor kwaliteit en authenticiteit.
En als de seizoenen warmer worden, maken we soepen die warm of koud gegeten kunnen worden.

