Andalusische Gazpacho

Andalusische Gazpacho

Een subtiele zomermix van tomaten, komkommers en paprika’s, op smaak gebracht met paprika en verrijkt met een licht vleugje knoflook.

PROEVEN IDEEËN

Deze gazpacho wordt geserveerd als voorgerecht, in een klein glaasje met een basilicumblaadje of een roze garnaaltje. Serveer deze koude soep als voorgerecht bij uw zomerbarbecue of uw ratatouille.

Maten & Gewichten

soupeL

L

2 L

soupeM

M

950 ml

soupeS

S

290 ml

Behoud

tussen 0°C en 4°C, gekoeld – te gebruiken binnen 48 uur na opening

AANGENAAM GEUREND

Zonder gluten, lactose of vleesbouillon.

Onze soepen worden vooral gewaardeerd om hun smaak en versheid. Onze recepten zijn gemaakt van biologische, goede, eenvoudige en gezonde producten, verfraaid met kruiden of specerijen die de smaak op een aangename manier versterken. Maar onze soepen worden ook bereid zonder toevoegingen, bewaarmiddelen of verdikkingsmiddelen.

SEIZOENSOEPEN MET SEIZOENSGROENTEN !

Groen, oranje, rood of wit, verse soep heeft geen seizoen.

De groente daarentegen wel. Logischerwijs variëren onze recepten van maand tot maand om het ritme van de natuur zoveel mogelijk te respecteren. Deze afwisseling van kleuren en smaken is een garantie voor kwaliteit en authenticiteit.

En als de seizoenen warmer worden, maken we soepen die warm of koud gegeten kunnen worden.