Komkommer munt
Zodra de zomer begint, debuteert de gazpacho. Dit recept combineert komkommers en courgettes met komijn en munt. Het kan warm of koud worden gegeten.
PROEVEN IDEEËN
In glaasjes versierd met kleine blokjes gerookte zalm is deze soep een groot succes. Bied vervolgens onze groentenboeketière en een lekker stukje vis aan om het gehemelte te doen herleven.
Maten & Gewichten
L
2 L
M
950 ml
S
290 ml
Behoud
tussen 0°C en 4°C, in de koelkast – te consumeren binnen 48 uur na opening. Vervaldatum van 21 dagen.
AANGENAAM GEUREND
Zonder gluten, lactose of vleesbouillon.
Onze soepen worden vooral gewaardeerd om hun smaak en versheid. Onze recepten zijn gemaakt van biologische, goede, eenvoudige en gezonde producten, verfraaid met kruiden of specerijen die de smaak op een aangename manier versterken. Maar onze soepen worden ook bereid zonder toevoegingen, bewaarmiddelen of verdikkingsmiddelen.
SEIZOENSOEPEN MET SEIZOENSGROENTEN !
Groen, oranje, rood of wit, verse soep heeft geen seizoen.
De groente daarentegen wel. Logischerwijs variëren onze recepten van maand tot maand om het ritme van de natuur zoveel mogelijk te respecteren. Deze afwisseling van kleuren en smaken is een garantie voor kwaliteit en authenticiteit.
En als de seizoenen warmer worden, maken we soepen die warm of koud gegeten kunnen worden.