Broccoli met parmezaanse room
Broccoli, perfect gebruind in olijfolie, wordt graag gecombineerd met Parmezaanse kaas om een zoete en pittige sensatie te creëren.
PROEVEN IDEEËN
Om uw menu compleet te maken, biedt u onze bloemkoolsoep met komijn of onze duxelles gebakken, met een portie gesauteerde rijst.
Maten & Gewichten
![quicheL quicheL](https://notesdemonjardin.be/wp-content/uploads/elementor/thumbs/quicheL-1-p1seo7o6bbcux0v2vwdnz4f03pfi8eiw81w0jao1s2.png)
L
160 mm
![quicheM quicheM](https://notesdemonjardin.be/wp-content/uploads/elementor/thumbs/quicheM-1-p1seo8m0en39y4cyizesnp4zueua214nwbewvwb9xe.png)
M
140 mm
![](https://notesdemonjardin.be/wp-content/uploads/2023/05/03-illu-nl.png)
![quicheM quicheM](https://notesdemonjardin.be/wp-content/uploads/elementor/thumbs/quicheM-1-p1seo8m0a97lrhoddae20qgnpzhwmk7j6goi63xsz0.png)
S
100 mm
![quicheM quicheM](https://notesdemonjardin.be/wp-content/uploads/elementor/thumbs/quicheM-1-p1seo8m06b4ap1h4cs6fej6b0bzul0bk4bsjpqgwm8.png)
XS
60 mm
Behoud
bij -18°C, gedurende 12 maanden vanaf de productiedatum
JE ZAL OOK GRAAG...
![](https://notesdemonjardin.be/wp-content/uploads/2023/05/01-illu-nl.png)