Lorraine (BIO)
Deze tijdloze quiche is altijd een hit. Het wordt bereid met kwaliteitsvolle en lokale ingrediënten: zachte room, scharreleieren, gerookt spek uit de Ardennen en Franse Emmentaler kaas.
PROEVEN IDEEËN
Begeleid deze taart met een lekkere, knapperige, krulsalade, goed gekruid met azijn.
Vanaf de herfst zal onze ajuinsoep is altijd een goede suggestie om je menu compleet te maken.
Maten & Gewichten
![quicheL quicheL](https://notesdemonjardin.be/wp-content/uploads/elementor/thumbs/quicheL-1-p1seo7o6bbcux0v2vwdnz4f03pfi8eiw81w0jao1s2.png)
L
160 mm
![quicheM quicheM](https://notesdemonjardin.be/wp-content/uploads/elementor/thumbs/quicheM-1-p1seo8m0en39y4cyizesnp4zueua214nwbewvwb9xe.png)
M
140 mm
![](https://notesdemonjardin.be/wp-content/uploads/2023/05/03-illu-nl.png)
![quicheM quicheM](https://notesdemonjardin.be/wp-content/uploads/elementor/thumbs/quicheM-1-p1seo8m0a97lrhoddae20qgnpzhwmk7j6goi63xsz0.png)
S
100 mm
![quicheM quicheM](https://notesdemonjardin.be/wp-content/uploads/elementor/thumbs/quicheM-1-p1seo8m06b4ap1h4cs6fej6b0bzul0bk4bsjpqgwm8.png)
XS
60 mm
Behoud
bij -18°C, gedurende 12 maanden vanaf de productiedatum
JE ZAL OOK GRAAG...
![](https://notesdemonjardin.be/wp-content/uploads/2023/05/01-illu-nl.png)