Tomaat butternut

Tomaat butternut

In de herfst wordt onze tomatensoep aangevuld met butternut. De late seizoenstomaat is zuurder. De pompoen geeft het meer zoetheid en romigheid. In deze soep vind je de zon van het zuiden en de gulheid van de pompoen.

PROEVEN IDEEËN

Als u een zoetekauw bent, kunt u deze soep serveren met een paar blokjes abdijkaas en er een goed stuk zuurdesembrood bij eten. Lichter, het kan ook worden gegeten als een voorgerecht, geserveerd in een kleine kom, voor uw hoofdgerecht.

Maten & Gewichten

soupeL

L

2 L

soupeM

M

950 ml

soupeS

S

290 ml

Behoud

Tussen 0°C en 4°C, in de koelkast – binnen 48 uur na opening consumeren. Vervaldatum van 21 dagen.

AANGENAAM GEUREND

Zonder gluten, lactose of vleesbouillon.

Onze soepen worden vooral gewaardeerd om hun smaak en versheid. Onze recepten zijn gemaakt van biologische, goede, eenvoudige en gezonde producten, verfraaid met kruiden of specerijen die de smaak op een aangename manier versterken. Maar onze soepen worden ook bereid zonder toevoegingen, bewaarmiddelen of verdikkingsmiddelen.

SEIZOENSOEPEN MET SEIZOENSGROENTEN !

Groen, oranje, rood of wit, verse soep heeft geen seizoen.

De groente daarentegen wel. Logischerwijs variëren onze recepten van maand tot maand om het ritme van de natuur zoveel mogelijk te respecteren. Deze afwisseling van kleuren en smaken is een garantie voor kwaliteit en authenticiteit.

En als de seizoenen warmer worden, maken we soepen die warm of koud gegeten kunnen worden.